Zum Inhalt

Prill 17, në orën 17,00: Ftesë Për Tubim Përkujtimor

<a href=” | <a href=” | <a href=” | <a href=” | <a href=”

Ftesë Për Tubim Përkujtimor

Tetë muaj kanë kaluar që nga viti Cafer I. u gjet i vdekur në shtëpi apartament Esterhazygasse 6. Me banorëve të shtëpisë nga ana e pronarit presione, më i madh kishte qenë ushtruar në muajt e para: Ju duhet të lergoheni nga shtëpi luksoze e rinovuar dhe me një qira më të shtrenjt. Por Cafer nuk pranoi dhe qëndroi përkundër të gjitha ngacmimet.

Rrethanat e sakta të vdekjes së tij janë ende të paqarta. Është e qartë se në ndërkohë, megjithatë, se hetimit policor verën e kaluar janë kryer jashtëzakonisht i lëngshëm. Gjurmët e rëndësishme, të dhëna dhe dëshmitë ishin ndonjëherë me iniciativën dhe presionin e të afërmve.

Edhe pse zyrtarisht në të gjitha drejtimet (duke përfshirë vrasje, vrasje dhe jo-ndihmës) është përcaktuar, vdekja e Caferit I. prokurorit Vjenës duket se nuk kanë prioritet të veçantë. Për këtë ditë, as edhe deklaratat e të gjithë dëshmitarëve përkatëse janë marrë.

Me këtë rast, ne ftojmë shërben si iniciativë e qarkut Mariahilfplatz

Të Premte, prill 17, 2015 në orën 17,00 Esterhazygasse 6, 1060 Vienna

Në një tubim përkujtimor të mëtejshëm.

  • Ne bëjmë thirrje për një shpjegim të shpejtë dhe transparent të rrethanave të vdekjes së tij! Hetimi nuk mund të deportohen!

  Për më tepër, ne duam të tregojmë se kjo nuk është një rast i izoluar, por zhvendosja e banorëve në një qytet me një rritje të fortë në qiratë vetëm njerëzit nga grupet e pafavorizuara sociale është veçanërisht e vërtetë! Politika Strehimi nuk duhet të drejtohen kundër armëve, por duhet të luftojë varfërinë!

  Le të rrinë së bashku dhe për të luftuar së bashku për një politikë të strehimit më të drejtë dhe një Grätzl në të cilin të gjithë kanë vendin e tyre!

  Facebook:

  <a href=” | <a href=” | <a href=” | <a href=” | <a href=”

  Der Beitrag Prill 17, në orën 17,00: Ftesë Për Tubim Përkujtimor erschien zuerst auf Stadtteilinitiative Mariahilf.  Quelle: Stadtteilinitiative Mariahhilf, Prill 17, në orën 17,00: Ftesë Për Tubim Përkujtimor

  Published inNews